Koldūnai su neįprastu įdaru: daugelis žmonių neturėtų to bandyti – jie pasirodo puikūs.

Turbūt sunku atsispirti naminių koldūnų lėkštei, o su nestandartiniu įdaru jie būna dar patrauklesni.

Gaminimui reikės:
100 g šilto vandens, žiupsnelio druskos, vieno kiaušinio ir 400 g miltų;
300 g virtų bulvių, 300 g riebios varškės;
nedidelių ryšulėlių žaliųjų svogūnų ir krapų.

Paruoškite taip:
Kiaušinį sumaišykite su vandeniu ir druska, lengvai suplakite šakute. Pamažu suberkite miltus, užminkykite minkštą tešlą; patogiau minkyti ant stalo. Uždenkite maistine plėvele ir palikite maždaug 20 minučių pastovėti.
Bulves sutrinkite be pieno ir sviesto. Smulkiai supjaustykite prieskonines žoleles, pasiųskite jas į bulves, sudėkite varškę ir išmaišykite – įdaras paruoštas.
Iškočiokite tešlą, išpjaukite patogaus dydžio apskritimus, sudėkite įdarą ir suformuokite koldūnus.
Užvirus 5 minutes virkite pasūdytame vandenyje.
Koks yra jūsų mėgstamiausias įdaras? Pasidalykite savo variantais.

Siūlome paragauti:  Skanios ir švelnios salotos per 5 minutes. Paprastas receptas: visiems svečiams patiko
199

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Sveiki, aš esu Laura Kazlauskaitė. Mėgstu kurti receptus, kurie ne tik gardūs, bet ir įkvepiantys išbandyti naujus skonius bei patiekalų derinius. Virtuvė man yra kūrybos vieta, kurioje galiu sujungti tradicijas su naujais atradimais. Savo receptus dalinuosi tinklalapyje Receptunamai.lt, siekdama, kad jie būtų aiškūs, praktiški ir padėtų kiekvienam atrasti džiaugsmą gaminant namuose.

Pasidalink receptu su draugais!

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *