Marinuoti pomidorai su paprikomis ir žolelėmis! Nuostabūs žiemos pomidorai – visi juos mėgsta

Ryškus grožis stiklainyje yra , maži svogūnai. Konservavimas be vargo ir be sterilizacijos.

Paruošimui reikės šių ingredientų:

pomidorų, 1 kg;

– mažų svogūnų, 800 g;

– saldžiosios geltonosios paprikos, 3 vnt

; – krapų, petražolių

; – česnako 2 skiltelių stiklainyje.

1 litro marinatui paruošti reikės:

vandens, 1 l;

– cukraus ir druskos po 2 valgomuosius šaukštus

; – pipirų grūdelių, 6 vnt;

– lauro lapų, 2 vnt

; – 9 proc. acto, 50 ml.

Paruošimo procesas

Kad gaminys atrodytų gražiai ir apetitiškai, paimkite skirtingų spalvų daržovių, pavyzdžiui, saldžiosios paprikos geltonos, oranžinės arba žalios spalvos.

Į švarius stiklainius sudėkite petražolių ir krapų po kelias šakeles, česnako, saldžiosios paprikos gabaliukų, svogūnėlių, pomidorų

.

Patarimas: kad pomidorai neplyštų, ties koteliu pradurkite dantų krapštuku.

Į stiklainius supilkite verdantį vandenį ir palikite 15 minučių.

Siūlome paragauti:  Vartoju stiklinę kefyro ir 1 kiaušinį. Stebuklingas unikalaus skonio pyragas iš Italijos

Маринованные томаты с болгарским перцем и зеленью! Обалденные помидоры на зиму - нравятся всем

Vandenį supilkite į puodą, įberkite druskos, cukraus, acto, lauro lapų ir pipirų. Porą minučių pavirkite ir supilkite į stiklainius, užsukite dangtelius, apverskite ir užsukite.

Маринованные томаты с болгарским перцем и зеленью! Обалденные помидоры на зиму - нравятся всем

Konservą laikome rūsyje arba sandėliuke

. Į stiklainius dar galima įdėti pagal skonį saliero ar baziliko šakelių. Kai kurie žmonės taip pat įdeda porą raudonųjų vyšnių slyvų.

62

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Sveiki, aš esu Laura Kazlauskaitė. Mėgstu kurti receptus, kurie ne tik gardūs, bet ir įkvepiantys išbandyti naujus skonius bei patiekalų derinius. Virtuvė man yra kūrybos vieta, kurioje galiu sujungti tradicijas su naujais atradimais. Savo receptus dalinuosi tinklalapyje Receptunamai.lt, siekdama, kad jie būtų aiškūs, praktiški ir padėtų kiekvienam atrasti džiaugsmą gaminant namuose.

Siūlome paragauti:  Maltos mėsos suktinukai su švelniu glajumi. Mėsa mėsoje: puikiai tinka šventiniam stalui
Pasidalink receptu su draugais!

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *