Minkšto ir sultingo kebabo kepimas keptuvėje: tai padės, kai negalite išeiti į gamtą

Ingredientai:

kiauliena arba ėriena – 1 kg
svogūnas – 220 gr
vanduo – 2 šaukštai.
actas 9% – 1 valgomasis šaukštas.
druska – 1 šaukštelis.
užpiltas pipirų mišinys – 1 šaukštelis.
čiobreliai – 1 šaukštelis.
rozmarinas – 1 šaukštelis.
mairūnas – 1 šaukštelis.
saldi paprika – 1 šaukštelis.
Soda – 1 šaukštelis.
augalinis aliejus

Paruošimas:

Svogūną supjaustykite dideliais gabalėliais ir sutrinkite su vandeniu trintuvu, kol sutirštės.

Išspauskite gautas sultis ir supilkite į dubenį, įpilkite druskos, acto, mišinio
pipirų, čiobrelių, mairūnų, rozmarinų, paprikos ir viską išmaišyti.

Mėsą supjaustykite dideliais gabalėliais ir supilkite į marinatą, gerai išmaišykite rankomis.

Įpilkite soda ir vėl išmaišykite.

Uždenkite plėvele ir palikite pusvalandį pastovėti.

Įkaitinkite keptuvę su aliejumi ir tolygiai įdėkite į ją mėsą.

Siūlome paragauti:  Vištiena su bulvėmis valstietiško stiliaus vazonuose

Kepkite mėsą iš abiejų pusių 5–7 ant vidutinės ugnies.

Perkelkite kebabą į lėkštę ir patiekite.

Gero apetito!

55

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 5 / 5. Balsų skaičius: 1

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Sveiki, aš esu Laura Kazlauskaitė. Mėgstu kurti receptus, kurie ne tik gardūs, bet ir įkvepiantys išbandyti naujus skonius bei patiekalų derinius. Virtuvė man yra kūrybos vieta, kurioje galiu sujungti tradicijas su naujais atradimais. Savo receptus dalinuosi tinklalapyje Receptunamai.lt, siekdama, kad jie būtų aiškūs, praktiški ir padėtų kiekvienam atrasti džiaugsmą gaminant namuose.

Siūlome paragauti:  Rytietiški krepšelių pyragai: plona tešla ir daug įdaro
Pasidalink receptu su draugais!