Ingredientai:
- sviestas – 180 gr.
- miltai – 500 gr.
- kiaušiniai – 2 vnt
- vanduo – 100 ml.
- cukrus – 150 gr. (arba pagal skonį)
- kepimo milteliai – 1 šaukštelis.
- vanilinis cukrus – 1 pakelis
Paruošimas:
Sumaišykite miltus, kepimo miltelius, cukrų ir vanilinį cukrų.
Atskirai sumaišykite minkštą sviestą ir kiaušinius. Tada supilkite sviesto mišinį į miltų mišinį, supilkite vandenį ir išmaišykite.
Minkykite elastingą tešlą ir padalinkite į 3-4 dalis, kiekvieną iškočiokite į maždaug 5 mm storio sluoksnį. Forma padarykite sausainius ir padėkite ant kepimo skardos.
Kepti 180 C 20-30 min.
Gero apetito!