Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Patiekalas iš maltos mėsos ir lavašo didelei kompanijai

Ingredientai:

  • svogūnas – 1 galva
  • malta mėsa – 500 gr
  • bulvės – 1 vnt
  • kiaušinis – 1 vnt
  • sūris – 200 gr
  • grietinėlė – 200 ml
  • druskos ir prieskonių pagal skonį
  • tortilija arba pita duona – 3-4 apskritimai

marinatui:

  • cukrus – 1 valgomasis šaukštas.
  • actas 6% – 2 šaukštai.
  • verdantis vanduo – 150 ml.

Paruošimas:

Smulkiai supjaustykite svogūną ir užpilkite marinatu. Po 15 minučių nupilkite skystį.

Į faršą suberkite marinuotus svogūnus, druską ir prieskonius.

Įdarą tolygiai paskirstykite ant tortilijos ar pitos duonos.

Tada suvyniokite į ritinį ir supjaustykite porcijomis.

Sudėkite gabaliukus į kepimo indą.

Ant viršaus užpilkite išplaktą kiaušinį ir grietinėlę bei pabarstykite tarkuotu sūriu.

Siūlome paragauti:  Greiti pusryčiai tiems, kurie mėgsta ilgiau pamiegoti! Pusryčiai paruošti per 3 minutes!

Kepame 190 C temperatūroje 25 minutes.

Gero apetito!

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 1.5 / 5. Balsų skaičius: 2

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalink receptu su draugais!
Parašykite komentarą!