Ingredientai:
- svogūnas – 1 galva
- malta mėsa – 500 gr
- bulvės – 1 vnt
- kiaušinis – 1 vnt
- sūris – 200 gr
- grietinėlė – 200 ml
- druskos ir prieskonių pagal skonį
- tortilija arba pita duona – 3-4 apskritimai
marinatui:
- cukrus – 1 valgomasis šaukštas.
- actas 6% – 2 šaukštai.
- verdantis vanduo – 150 ml.
Paruošimas:
Smulkiai supjaustykite svogūną ir užpilkite marinatu. Po 15 minučių nupilkite skystį.
Į faršą suberkite marinuotus svogūnus, druską ir prieskonius.
Įdarą tolygiai paskirstykite ant tortilijos ar pitos duonos.
Tada suvyniokite į ritinį ir supjaustykite porcijomis.
Sudėkite gabaliukus į kepimo indą.
Ant viršaus užpilkite išplaktą kiaušinį ir grietinėlę bei pabarstykite tarkuotu sūriu.
Kepame 190 C temperatūroje 25 minutes.
Gero apetito!