Patikrino ir įvertino šefo kotletų receptą (be kiaušinių, bulvių ir duonos)

Kotletai būna minkšti ir sultingi, aromatingi ir sveiki, nors į maltą mėsą nededama nei bulvių, nei kiaušinių.

Paruošimui reikės šių ingredientų:

ledo vandens, 75 ml;

– pipirų ir druskos pagal skonį;

– bandelės, 1 vnt.; –

česnako, 1-2 skiltelių

; – svogūno, 1 vnt.; –

maltos mėsos, 500 g.

Gaminimo procesas

Maltos mėsos galite imti bet kokią ir maišyti įvairias rūšis. Aš kartais imu vištieną ir kiaulieną arba kiaulieną ir jautieną. Viskas pagal skonį.

Проверила и оценила рецепт котлет от шеф-повара (без яиц, картошки и хлеба)

Patarimas: vandenį reikia gerai atvėsinti, aš paprastai užšaldau ir supjaustau mažais gabalėliais.

Svogūną ir česnaką susmulkiname blenderiu arba smulkiai supjaustome.

Bandelę sulaužome gabaliukais ir užpilame pienu.

Проверила и оценила рецепт котлет от шеф-повара (без яиц, картошки и хлеба)

Mėsytę, svogūną ir česnaką, bandelę sumaišome blenderiu ir dar kartą viską gerai išplakame iki vientisos masės.

Siūlome paragauti:  Įdaryti malta mėsa įdaryti kopūstai ir ryžiais įdaryti kopūstai, suvynioti į kopūsto lapą. Puikus receptas

Проверила и оценила рецепт котлет от шеф-повара (без яиц, картошки и хлеба)

Druskos ir pipirų

įberiame

pagal skonį

, įpilame vandens arba ledo kubelių, išmaišome ir viską greitai suplakame, kad ledo kubeliai neištirptų.

Проверила и оценила рецепт котлет от шеф-повара (без яиц, картошки и хлеба)

Suformuokite kotletukus, pamirkykite miltuose ir kepkite ant didelės ugnies iš abiejų pusių, kol apskrus.

Проверила и оценила рецепт котлет от шеф-повара (без яиц, картошки и хлеба)

Проверила и оценила рецепт котлет от шеф-повара (без яиц, картошки и хлеба)

Sudėkite visus kotletus į keptuvę, uždenkite dangčiu, troškinkite ant mažos ugnies 10 minučių ir patiekite su įvairiais garnyrais.

Проверила и оценила рецепт котлет от шеф-повара (без яиц, картошки и хлеба)

Į maltinukus pagal skonį įmaišau smulkiai supjaustytų žolelių ir prieskonių. Pateikiau jums originalų virėjo receptą, galite pridėti ir savo ingredientų.

649

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 4.5 / 5. Balsų skaičius: 2

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Siūlome paragauti:  Italijoje mėgstamiausias obuolių pyragas. Neįtikėtinai greitas ir paprastas receptas: kepsite jį kasdien

Sveiki, aš esu Laura Kazlauskaitė. Mėgstu kurti receptus, kurie ne tik gardūs, bet ir įkvepiantys išbandyti naujus skonius bei patiekalų derinius. Virtuvė man yra kūrybos vieta, kurioje galiu sujungti tradicijas su naujais atradimais. Savo receptus dalinuosi tinklalapyje Receptunamai.lt, siekdama, kad jie būtų aiškūs, praktiški ir padėtų kiekvienam atrasti džiaugsmą gaminant namuose.

Pasidalink receptu su draugais!

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *