Pūkuota Šarlotė: niekada nenusileidžia. Drėgnas, įmirkęs pyragas

Greičiausia ir puriausia šarlotė, kurią galite pasigaminti paskubomis, kai svečiai stovi prie jūsų slenksčio.

Paruošimui reikės šių ingredientų:

  • kiaušinių, 3 vnt;
  • cukraus ir miltų po 150 g;
  • obuolių, 3 vnt;
  • citrinos sulčių, 2 šaukšteliai;
  • cinamono, 1 šaukštelis;
  • džiovintų spanguolių pagal pageidavimą.

Kepimo procesas

Supjaustykite obuolius gabaliukais.

Iš karto įjunkite orkaitę, kad įkaistų iki 180 laipsnių, apšlakstykite citrinos sultimis ir pabarstykite cinamonu

. Geriau rinktis saldžiųjų veislių obuolius, taip išeis skaniau.

Kiaušinius išplakite su žiupsneliu druskos, kol taps purūs ir tiršti.

Po truputį pilti cukrų ir plakti apie 8 minutes, kad gautųsi tiršta ir standi masė.

Supilti persijotus miltus ir kepimo miltelius ir išminkyti tešlą

. Įdėti obuolių gabaliukų, sausų spanguolių su krakmolu, jei mėgstate sausas uogas.

Siūlome paragauti:  Sumuštinių užtepėlė per 7 minutes. Biudžeto receptas: paprastas ir skanus

Formą iškloti pergamentu ir paskleisti tešlą, išlyginti.

Пышная шарлотка: никогда не оседает. Влажный, пропитанный пирог

Kepkite 180 laipsnių temperatūroje apie 40 minučių, tačiau atsižvelkite į savo orkaitę ir formos aukštį. Geriau gatavumą patikrinti iešmeliu.

Пышная шарлотка: никогда не оседает. Влажный, пропитанный пирог

Išimkite iš formos, atvėsinkite ir apibarstykite cukraus pudra.

Пышная шарлотка: никогда не оседает. Влажный, пропитанный пирог

Šarlotė gaunasi labai puri, gražios tekstūros, labiau primenanti keksą, drėgną ir išmirkytą obuolių sultyse.

Пышная шарлотка: никогда не оседает. Влажный, пропитанный пирог

156

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Sveiki, aš esu Laura Kazlauskaitė. Mėgstu kurti receptus, kurie ne tik gardūs, bet ir įkvepiantys išbandyti naujus skonius bei patiekalų derinius. Virtuvė man yra kūrybos vieta, kurioje galiu sujungti tradicijas su naujais atradimais. Savo receptus dalinuosi tinklalapyje Receptunamai.lt, siekdama, kad jie būtų aiškūs, praktiški ir padėtų kiekvienam atrasti džiaugsmą gaminant namuose.

Siūlome paragauti:  Lengviausias pyragas pasaulyje. Ačiū savo uošvei už receptą
Pasidalink receptu su draugais!

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *