Receptas yra įspūdingas: taip aš ruošiu vištienos šlauneles. Šeima visada prašo daugiau

Dešros yra populiarus produktas, kurį galima paruošti įvairiais būdais. Vienas iš naudingiausių ir skaniausių dešrelių gaminimo būdų – kepti jas orkaitėje. Taip paruoštos vištienos dešrelės būna ypač minkštos ir sultingos. Jos gali būti puikus pasirinkimas šeimos vakarienei ar šventiniam stalui.

Šį dešrelių variantą galima gaminti iš skirtingų vištienos dalių. Tačiau dauguma virėjų mieliau renkasi šlauneles.

Iš jų dešrelės būna sultingesnės ir sotesnės

. Paruoškime vištienos dešreles orkaitėje atskirai.

Ingredientai: vištienos vištos, viščiukai, viščiukai, viščiukai, viščiukai, viščiukai, viščiukai, viščiukai, viščiukai, viščiukai:

  • Vištienos šlaunelės – 6 vnt;
  • raudonėlis – 1 šaukštelis;
  • česnako miltelių – 1 šaukštelis;
  • saldžiosios paprikos – 1 šaukštelis;
  • garstyčių sėklos – 1 valgomasis šaukštas;
  • alyvuogių aliejaus – 2 valg. šaukštai;
  • sojų padažas – 2 šaukštai;
  • čederio sūris.

Vištienos dešrelių paruošimas:

Siūlome paragauti:  Traškūs paplotėliai. Geriausia tešla greitiems ir puriems paplotėliams su kiaušiniu ir žaliaisiais svogūnais.

Kiekvieną vištienos koją perpjaukite išilgai, pašalinkite kaulus, kremzles ir sausgysles. Mėsą uždenkite maistine plėvele ir išmuškite plaktuvu

. Sumaišykite raudonėlį su česnako milteliais, saldžiąja paprika, garstyčių sėklomis, alyvuogių aliejumi ir sojų padažu.

Sudėkite mėsą sluoksniais į gilų indą

. Kiekvieną

sluoksnį

būtinai pabarstykite druska ir aptepkite gautu prieskonių ir padažo mišiniu. Uždenkite indo viršų maistine plėvele ir palikite mėsą marinuotis 20 minučių.

Рецепт впечатляет: вот как я готовлю куриные ножки. Семья всегда просит добавку

Marinuotą mėsą sudėkite ant pergamento ir ant kiekvieno sluoksnio uždėkite sūrio griežinėlių. Suvyniokite mėsą su sūriu viduje į ritinėlius.

Рецепт впечатляет: вот как я готовлю куриные ножки. Семья всегда просит добавку

Jei odelės nepašalinote, jos turi būti išorinėje suktinuko pusėje.

Kiekvieną dešrelę užspauskite pergamente, pergamento kraštus suvyniodami į viršų.

Рецепт впечатляет: вот как я готовлю куриные ножки. Семья всегда просит добавку

Sudėkite dešreles ant kepimo skardos, užpilkite puse puodelio vandens ir kepkite 180 laipsnių temperatūroje 40 minučių.

Siūlome paragauti:  Neįprastas barščių receptas - tokio kulinarinio šedevro dar neragavote

Рецепт впечатляет: вот как я готовлю куриные ножки. Семья всегда просит добавку

Gausite skanių sultingų dešrelių su sūriu. Jas galima patiekti su bet kokiu garnyru, visada bus skanu.

74

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Sveiki, aš esu Laura Kazlauskaitė. Mėgstu kurti receptus, kurie ne tik gardūs, bet ir įkvepiantys išbandyti naujus skonius bei patiekalų derinius. Virtuvė man yra kūrybos vieta, kurioje galiu sujungti tradicijas su naujais atradimais. Savo receptus dalinuosi tinklalapyje Receptunamai.lt, siekdama, kad jie būtų aiškūs, praktiški ir padėtų kiekvienam atrasti džiaugsmą gaminant namuose.

Pasidalink receptu su draugais!

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *