Subtilus tortas “1000 burbuliukų”! Be želatinos, grietinėlės ir sausainių

Labai gražus ir skanus pyragas, kuriame puikiai dera trapi tešla ir švelnus suflė.

Ruošiant reikės šių ingredientų:

miltų, 200 g;

– sviesto, 130 g;

– trynių, 3 vnt.;

– raugo, 0,5

šaukštelio

; – cukraus pudros, 80 g; –

vanilino ir žiupsnelio druskos.

Suflė paruošti reikia:

grietinės, 400 g ir jogurto, 200 g

– kukurūzų krakmolo arba miltų, 30 g;

– cukraus, 130 g;

– žiupsnelio druskos

; – vanilino pagal skonį; –

baltymų, 3 vnt

; – uogų arba vaisių pagal pageidavimą.

Paruošimo procesas

Tryniai turi būti šalti, sviestas taip pat atvėsintas ir supjaustytas kubeliais

. Miltus persijoti, sumaišyti su druska, kepimo milteliais, vaniliniu cukrumi pagal skonį ir milteliniu cukrumi.

Siūlome paragauti:  Juodojo miško arba Juodojo miško vyšnių pyragas. Vyšnios ir plakta grietinėlė

Sudėti sviestą ir rankomis masę sutrinti į trupinius

.

Padarykite įdubimą ir įmeskite trynius, tešlą taip pat

greitai

išminkykite.

Įdarui visi produktai taip pat turi būti šalti

. Sumaišykite grietinę ir jogurtą, suberkite krakmolą ir vanilinį cukrų, išmaišykite plaktuvu iki vientisos masės. Baltymus sumaišykite su

druska ir plakite 1 minutę, tada dalimis suberkite cukrų ir plakite iki purių, minkštų viršūnių.

Į masę įmaišykite baltymus, išmaišykite plaktuvu

.

Imame vaisius pagal skonį ir norą, pavyzdžiui, konservuotus persikus, supjaustytus gabalėliais.

Formą išklojame pergamentu ir išdėliojame didžiąją dalį tešlos, išlyginame, o šonų daryti negalima. Išdėliojame

vaisių gabalėlius, išlyginame ir lygiu sluoksniu sudedame kremą. Atpjauname

gabalėlį tešlos ir uždedame ant

Siūlome paragauti:  Cigaretės, pagamintos iš sausainių tešlos su kremu

kremo.

Krosnelę įkaitiname iki 180 laipsnių Celsijaus apie 40 minučių.

165

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Sveiki, aš esu Laura Kazlauskaitė. Mėgstu kurti receptus, kurie ne tik gardūs, bet ir įkvepiantys išbandyti naujus skonius bei patiekalų derinius. Virtuvė man yra kūrybos vieta, kurioje galiu sujungti tradicijas su naujais atradimais. Savo receptus dalinuosi tinklalapyje Receptunamai.lt, siekdama, kad jie būtų aiškūs, praktiški ir padėtų kiekvienam atrasti džiaugsmą gaminant namuose.

Pasidalink receptu su draugais!

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *