Sūdyta karamelė, pagaminta iš keturių pagrindinių ingredientų. Skanu ir labai paprasta!

Puikus desertas arba įdaras pyragams ir pyragams

Ingredientai:

cukrus – 200 gr
vanduo – 50 ml
grietinėlė – 200 ml
sviestas – 50 g
druska – 1 žiupsnelis

Paruošimas:

Į puodą supilkite vandenį, suberkite cukrų ir užvirkite.

Supilkite sviestą, išmaišykite ir plona srovele supilkite grietinėlę. Masė turi burbuliuoti.

Pabaigoje įberkite druskos ir išmaišykite.

Turėtų gautis tiršta masė. Nuimkite puodą nuo viryklės.

Atvėsusi karamelė bus dar tirštesnė.

Mėgaukitės!

83

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Sveiki, aš esu Laura Kazlauskaitė. Mėgstu kurti receptus, kurie ne tik gardūs, bet ir įkvepiantys išbandyti naujus skonius bei patiekalų derinius. Virtuvė man yra kūrybos vieta, kurioje galiu sujungti tradicijas su naujais atradimais. Savo receptus dalinuosi tinklalapyje Receptunamai.lt, siekdama, kad jie būtų aiškūs, praktiški ir padėtų kiekvienam atrasti džiaugsmą gaminant namuose.

Siūlome paragauti:  Tirštas pieno desertas, kaip vaikystėje!
Pasidalink receptu su draugais!