Sultinga ir švelni naminė silkė be druskos pertekliaus

Ingredientai:

Marinatui:

vanduo – 1 litras
druska – 3 šaukštai. su maža skaidre.
cukrus – 1 valgomasis šaukštas.

Paruošimas:

Į vandenį įberkite druskos ir cukraus ir viską užvirinkite. Tada suberkite lauro lapą, kvapiuosius pipirus ir juodųjų pipirų žirnelius.

Silkę supjaustome, išimame vidų ir dedame į indą, tada pilnai užpilame marinatu.

Silkę padėkite į šaldytuvą bent 2 dienoms.

74

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Sveiki, aš esu Laura Kazlauskaitė. Mėgstu kurti receptus, kurie ne tik gardūs, bet ir įkvepiantys išbandyti naujus skonius bei patiekalų derinius. Virtuvė man yra kūrybos vieta, kurioje galiu sujungti tradicijas su naujais atradimais. Savo receptus dalinuosi tinklalapyje Receptunamai.lt, siekdama, kad jie būtų aiškūs, praktiški ir padėtų kiekvienam atrasti džiaugsmą gaminant namuose.

Siūlome paragauti:  Įprasta skumbrė tampa tikrai vėsesnė nei brangioji lašiša!
Pasidalink receptu su draugais!