Svečiai net nesužinos, iš ko jį padarėte. Pitos vakarienė

Pitos pyragas su gausiu kiaušinių, žaliųjų svogūnų ir sūrio įdaru yra labai paprastas, greitas ir skanus. Šis receptas man visada padeda, jei turiu svečių arba noriu ko nors originalaus, bet be vargo.

Ruošiant reikės šių ingredientų:

– pitos, 3 vnt.;

– virtų kiaušinių, 5 vnt.;

– tarkuoto sūrio, 120 g; –

žaliųjų svogūnų ir krapų;

– grietinės, 100 g; –

druskos ir pipirų.

Įdarui paruošti reikia:

pieno, 3 šaukštai

; – kiaušinių, 2 vnt; –

grietinės, 80 g;

– druskos, žolelių.

Kepimo procesas

Įdarui virtus kiaušinius supjaustykite nedideliais kubeliais arba sutarkuokite vidutine tarka.

Žaliuosius svogūnus – gerą ryšulėlį, krapus supjaustykite ir sumaišykite su kiaušiniais, druska ir pipirais, įpilkite grietinės, išmaišykite.

Siūlome paragauti:  Obuolių pyragas keptuvėje. Tešla paruošiama per 5 minutes: greitas receptas

Supilkite tarkuotą sūrį ir išmaišykite.

Įdarą dėkite ant pitos, tolygiai paskirstykite ir susukite į vamzdelį.

Гости даже не поймут из чего вы его приготовили. Ужин из лаваша

Tą patį darome su dar 2 pitos lakštais

. Kiekvieną pitos vamzdelį supjaustome porcijomis ir sandariai sudedame į kepimo formą.

Гости даже не поймут из чего вы его приготовили. Ужин из лаваша

Sudedame visus įdarui skirtus ingredientus, išmaišome iki visiškai vientisos masės ir supilame gabalėlius į formą.

Гости даже не поймут из чего вы его приготовили. Ужин из лаваша

Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių ir kepkite 25 minutes, kol paruduos.

Patiekdama kartais apibarstau sezamo sėklomis, galite likus 5 minutėms iki kepimo pabaigos apibarstyti tarkuotu sūriu ir baigti kepti.

Kaip įdarą imkite bet kokius produktus, galite pagaminti saldų pyragą su

varške

arba pikantišką su grybais

.

Гости даже не поймут из чего вы его приготовили. Ужин из лаваша

383
Siūlome paragauti:  Mano koldūnai visada būna purūs ir minkšti, net ir kitą dieną! Garuose virti koldūnai su vyšniomis

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Sveiki, aš esu Laura Kazlauskaitė. Mėgstu kurti receptus, kurie ne tik gardūs, bet ir įkvepiantys išbandyti naujus skonius bei patiekalų derinius. Virtuvė man yra kūrybos vieta, kurioje galiu sujungti tradicijas su naujais atradimais. Savo receptus dalinuosi tinklalapyje Receptunamai.lt, siekdama, kad jie būtų aiškūs, praktiški ir padėtų kiekvienam atrasti džiaugsmą gaminant namuose.

Pasidalink receptu su draugais!

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *