„Tingus sūrio pyragas“, tirpstantis burnoje kaip ledai, paruošiamas vos per 15 minučių

„Tingus sūrio pyragas “, kuris tirpsta burnoje kaip ledai, paruošiamas vos per 15 minučių. Viskuo kitu pasirūpina orkaitė.

Man patinka šis receptas, nes jis taupo laiką ir gaunasi labai skanus!

Kaip tinkamai paruošti subtilų „tinginio sūrio pyragą“

Svarbi detalė. Į sūrio tešlą būtina įdėti suminkštinto sviesto. Jis turėtų būti kambario temperatūros. Todėl prieš sumaišydami sviestą su kitais patiekalo komponentais, jo nereikėtų ištirpinti. Priešingu atveju nepavyks gauti norimos tešlos konsistencijos.

Ingredientai

  • Sūris – 500 g
  • Kiaušinis – 2 vnt.
  • Sviestas 50 g
  • Cukrus – 100 g
  • Vanilinas – 2 g
  • Grietinė – 2 šaukštai.
  • Manų kruopos – 100 g
  • Pienas – 50 ml

Paruošimas

Į dubenį išplakite kiaušinius. Suberkite granuliuotą cukrų ir vanilę. Įdėkite suminkštintą sviestą. Gerai išplakite visus ingredientus iki vientisos masės.

Siūlome paragauti:  Šį nepaprastą desertą galite paruošti per 15 minučių. Toks skanus, kad net torto nereikia.

Įdėkite vidutinio riebumo varškės sūrį. Supilkite kambario temperatūros pieną. Viską išplakite iki vientisos masės (be sūrio grūdelių).

409

Sveiki, aš esu Laura Kazlauskaitė. Mėgstu kurti receptus, kurie ne tik gardūs, bet ir įkvepiantys išbandyti naujus skonius bei patiekalų derinius. Virtuvė man yra kūrybos vieta, kurioje galiu sujungti tradicijas su naujais atradimais. Savo receptus dalinuosi tinklalapyje Receptunamai.lt, siekdama, kad jie būtų aiškūs, praktiški ir padėtų kiekvienam atrasti džiaugsmą gaminant namuose.

Pasidalink receptu su draugais!