Troškinta vištiena: kai reikia, atidarau stiklainį!

Ingredientai:

  • vištienos mėsa – 3 kg.
  • svogūnai – 3 vnt
  • druska – 2 šaukštai.
  • juodieji pipirai – 1 valgomasis šaukštas.
  • actas 4% – 2 šaukštai.
  • žalumynų pagal skonį

Paruošimas:

Mėsą nuplaukite ir nusausinkite, įberkite druskos, pipirų ir acto.

Marinuoti 2 valandas.

Tada sudėkite į litrinius stiklainius sluoksniais: susmulkintą svogūną, vištieną, vėl svogūną ir vėl vištieną.

Ant viršaus uždėkite smulkintų žolelių ir uždarykite stiklainius dangteliais.

Vištienos stiklainius sudėkite į didelį puodą, užpilkite vandeniu, kad stiklainiai būtų uždengti kartu su dangteliais.

Troškinkite 5-6 valandas ant labai mažos ugnies.

Troškinį laikykite šaldytuve iki vienerių metų.

Gero apetito!

77

Ar šis receptas Jums patiko?

Siūlome paragauti:  Tai nėra geriau nei vištiena! Minkšta ir minkšta mėsa kreminiame padaže su grybais

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Sveiki, aš esu Laura Kazlauskaitė. Mėgstu kurti receptus, kurie ne tik gardūs, bet ir įkvepiantys išbandyti naujus skonius bei patiekalų derinius. Virtuvė man yra kūrybos vieta, kurioje galiu sujungti tradicijas su naujais atradimais. Savo receptus dalinuosi tinklalapyje Receptunamai.lt, siekdama, kad jie būtų aiškūs, praktiški ir padėtų kiekvienam atrasti džiaugsmą gaminant namuose.

Pasidalink receptu su draugais!