Ingredientai:
- vištienos mėsa – 3 kg.
- svogūnai – 3 vnt
- druska – 2 šaukštai.
- juodieji pipirai – 1 valgomasis šaukštas.
- actas 4% – 2 šaukštai.
- žalumynų pagal skonį
Paruošimas:
Mėsą nuplaukite ir nusausinkite, įberkite druskos, pipirų ir acto.
Marinuoti 2 valandas.
Tada sudėkite į litrinius stiklainius sluoksniais: susmulkintą svogūną, vištieną, vėl svogūną ir vėl vištieną.
Ant viršaus uždėkite smulkintų žolelių ir uždarykite stiklainius dangteliais.
Vištienos stiklainius sudėkite į didelį puodą, užpilkite vandeniu, kad stiklainiai būtų uždengti kartu su dangteliais.
Troškinkite 5-6 valandas ant labai mažos ugnies.
Troškinį laikykite šaldytuve iki vienerių metų.
Gero apetito!

Sveiki, aš esu Laura Kazlauskaitė. Mėgstu kurti receptus, kurie ne tik gardūs, bet ir įkvepiantys išbandyti naujus skonius bei patiekalų derinius. Virtuvė man yra kūrybos vieta, kurioje galiu sujungti tradicijas su naujais atradimais. Savo receptus dalinuosi tinklalapyje Receptunamai.lt, siekdama, kad jie būtų aiškūs, praktiški ir padėtų kiekvienam atrasti džiaugsmą gaminant namuose.