Receptai pagal žymę:

mėsos receptai
Kepenys kaip kaukazietiškas kebabas: 20 sekundžių ir viskas!

Gaminimą pradedame ruošdami garnyro pagalvę. Raudonąjį svogūną supjaustykite pusžiedžiais ir nuplaukite vandeniu, kad neliktų kartumo....

Mėsa šventiniam stalui: švelni, sultinga ir kvapni!

Dėl marinato Mėsos kepimas Mėsą nuplaukite ir išdžiovinkite. Paruoškite marinatą. Česnaką sutarkuokite smulkia tarka, svogūną...

Pjaustyta mėsa sumuštiniams ir šventiniam stalui. Pigiau nei kumpis ir dešra

Žvilgtelėjus į mėsos gaminių kainų etiketes pradedate galvoti, kad visų šių dešrelių ir dešrelių tikrai...

Mėsos popsai Naujųjų metų stalui: ryškus ir sultingas patiekalas

Vištienos popsas – labai skanus ir įspūdingas patiekalas ant Naujųjų metų stalo. Švelni mėsa, gardi...

Mėsos khinkali: vietoj tešlos įdarą suvyniokite į kotletus

Stebėtinai skanūs mėsos maišeliai su sultingu įdaru vizualiai labiausiai primena chinkalius, tačiau ruošiami visai be...

Tai nėra geriau nei vištiena! Minkšta ir minkšta mėsa kreminiame padaže su grybais

Ingredientai: vištienos kojos – 6 vnt;česnakai – 5 gvazdikėliai;pomidorai – 2 vnt .;pievagrybiai – 250...

Vištiena su bulvėmis valstietiško stiliaus vazonuose

Per pusantros valandos orkaitėje jis tampa toks minkštas, kad beveik nebegalima kramtyti. Vištienos kepsnys valstietiško...

Mėsa skanesnė už šašlykus: kiekvieną dieną kepame šviežią, keičiame tik garnyrą

Ingredientai: kiaulienos kotletas Paruošimas: Kiaulieną supjaustykite kepsniais, ne daugiau kaip 1 cm storio. Tada išmuškite...

Iškepame blynus ir tada formuojame mėsos TORTĄ. Visi namuose yra patenkinti

Ingredientai: blynams: įdarui: Paruošimas: Paruoškite blynus: sumaišykite visus tešlai skirtus ingredientus ir kepkite blynus įkaitintoje...

Vištiena Kijevas tinginiams: supaprastinkite neprarasdami skonio

Įdarą suvyniokite į vištienos krūtinėlę ir apkepkite Vištiena Kijeve laikoma itin sunkiu receptu, su kuriuo...

Kepta kiauliena orkaitėje: pati švelniausia mėsa, kuri tirpsta orkaitėje

Ingredientai: Glajui: Paruošimas: Mėsą nuplaukite ir nusausinkite popieriniais rankšluosčiais. Per visą paviršių darome maždaug 5...

Rytietiški krepšelių pyragai: plona tešla ir daug įdaro

Greitai paruošiami krepšelio pyragaičiai pagal receptą iš Rytų, palyginti su daugeliu mums įprastų pyragų. Čia...

Sočią ir skanią vakarienę ruošiame tiesiai į puodelius. Sieneles darome iš maltos mėsos, o tada užpildome kiaušiniu

Ingredientai: Malta mėsa – 400 grDuona – gabaliukasPienas – 1 stiklinėSvogūnai – 1 vntPipirai –...

Naujųjų metų stalo puošmena: nuostabus užkandis iš paprastos maltos mėsos

Ingredientai: Paruošimas: Paruošiame įdarą. Į faršą įmuškite 1 kiaušinį, druską, pipirus ir prieskonius pagal skonį....

Švelni, sultinga ir kvapni mėsa, kurią galite pjaustyti šaukštu

Ingredientai: Paruošimas: Sumaišykite druską, kalendrą, papriką ir maltus pipirus. Šiuo mišiniu įtrinkite kiaulienos sprandinę.Padarykite gilius...

Švelnios ir kvapnios bulvės su vištiena kreminiame padaže

Ingredientai: Paruošimas: Patarimas: jei norite ryškesnio skonio, į padažą įdėkite žiupsnelį muskato riešuto arba džiovinto...

Super naujiena – Čeburekai su kopūstais. Smagu už centus

Ar kada nors bandėte pyragus be tešlos? Šis patiekalas ne tik išvaizda, bet ir skoniu...

Gardi ir sveika vakarienė – Vištienos kotletai su varške orkaitėje

Ingredientai: Kiaušiniai – 6 vnt.Vištienos filė – 1,5 kgVarškė nuo 9% – 0,6 kgKvietiniai miltai...

Troškinta vištiena: kai reikia, atidarau stiklainį!

Ingredientai: Paruošimas: Mėsą nuplaukite ir nusausinkite, įberkite druskos, pipirų ir acto. Marinuoti 2 valandas. Tada...

Mėsa skardinėse: skanus UŽKANDĖLIS bet kokiam stalui!

Ingredientai 2500 ml stiklainiams: kiaulienos krūtinėlė – 800 gr. – 1 kg.Lauro lapas – 2...