Receptai pagal žymę:
mėsos receptai
Kepenys kaip kaukazietiškas kebabas: 20 sekundžių ir viskas!
Gaminimą pradedame ruošdami garnyro pagalvę. Raudonąjį svogūną supjaustykite pusžiedžiais ir nuplaukite vandeniu, kad neliktų kartumo....
Lap
Mėsa šventiniam stalui: švelni, sultinga ir kvapni!
Dėl marinato Mėsos kepimas Mėsą nuplaukite ir išdžiovinkite. Paruoškite marinatą. Česnaką sutarkuokite smulkia tarka, svogūną...
Lap
Pjaustyta mėsa sumuštiniams ir šventiniam stalui. Pigiau nei kumpis ir dešra
Žvilgtelėjus į mėsos gaminių kainų etiketes pradedate galvoti, kad visų šių dešrelių ir dešrelių tikrai...
Lap
Mėsos popsai Naujųjų metų stalui: ryškus ir sultingas patiekalas
Vištienos popsas – labai skanus ir įspūdingas patiekalas ant Naujųjų metų stalo. Švelni mėsa, gardi...
Lap
Mėsos khinkali: vietoj tešlos įdarą suvyniokite į kotletus
Stebėtinai skanūs mėsos maišeliai su sultingu įdaru vizualiai labiausiai primena chinkalius, tačiau ruošiami visai be...
Lap
Tai nėra geriau nei vištiena! Minkšta ir minkšta mėsa kreminiame padaže su grybais
Ingredientai: vištienos kojos – 6 vnt;česnakai – 5 gvazdikėliai;pomidorai – 2 vnt .;pievagrybiai – 250...
Lap
Vištiena su bulvėmis valstietiško stiliaus vazonuose
Per pusantros valandos orkaitėje jis tampa toks minkštas, kad beveik nebegalima kramtyti. Vištienos kepsnys valstietiško...
Lap
Mėsa skanesnė už šašlykus: kiekvieną dieną kepame šviežią, keičiame tik garnyrą
Ingredientai: kiaulienos kotletas Paruošimas: Kiaulieną supjaustykite kepsniais, ne daugiau kaip 1 cm storio. Tada išmuškite...
Lap
Iškepame blynus ir tada formuojame mėsos TORTĄ. Visi namuose yra patenkinti
Ingredientai: blynams: įdarui: Paruošimas: Paruoškite blynus: sumaišykite visus tešlai skirtus ingredientus ir kepkite blynus įkaitintoje...
Lap
Vištiena Kijevas tinginiams: supaprastinkite neprarasdami skonio
Įdarą suvyniokite į vištienos krūtinėlę ir apkepkite Vištiena Kijeve laikoma itin sunkiu receptu, su kuriuo...
Lap
Kepta kiauliena orkaitėje: pati švelniausia mėsa, kuri tirpsta orkaitėje
Ingredientai: Glajui: Paruošimas: Mėsą nuplaukite ir nusausinkite popieriniais rankšluosčiais. Per visą paviršių darome maždaug 5...
Lap
Rytietiški krepšelių pyragai: plona tešla ir daug įdaro
Greitai paruošiami krepšelio pyragaičiai pagal receptą iš Rytų, palyginti su daugeliu mums įprastų pyragų. Čia...
Lap
Sočią ir skanią vakarienę ruošiame tiesiai į puodelius. Sieneles darome iš maltos mėsos, o tada užpildome kiaušiniu
Ingredientai: Malta mėsa – 400 grDuona – gabaliukasPienas – 1 stiklinėSvogūnai – 1 vntPipirai –...
Lap
Naujųjų metų stalo puošmena: nuostabus užkandis iš paprastos maltos mėsos
Ingredientai: Paruošimas: Paruošiame įdarą. Į faršą įmuškite 1 kiaušinį, druską, pipirus ir prieskonius pagal skonį....
Lap
Švelni, sultinga ir kvapni mėsa, kurią galite pjaustyti šaukštu
Ingredientai: Paruošimas: Sumaišykite druską, kalendrą, papriką ir maltus pipirus. Šiuo mišiniu įtrinkite kiaulienos sprandinę.Padarykite gilius...
Lap
Švelnios ir kvapnios bulvės su vištiena kreminiame padaže
Ingredientai: Paruošimas: Patarimas: jei norite ryškesnio skonio, į padažą įdėkite žiupsnelį muskato riešuto arba džiovinto...
Lap
Super naujiena – Čeburekai su kopūstais. Smagu už centus
Ar kada nors bandėte pyragus be tešlos? Šis patiekalas ne tik išvaizda, bet ir skoniu...
Lap
Gardi ir sveika vakarienė – Vištienos kotletai su varške orkaitėje
Ingredientai: Kiaušiniai – 6 vnt.Vištienos filė – 1,5 kgVarškė nuo 9% – 0,6 kgKvietiniai miltai...
Lap
Troškinta vištiena: kai reikia, atidarau stiklainį!
Ingredientai: Paruošimas: Mėsą nuplaukite ir nusausinkite, įberkite druskos, pipirų ir acto. Marinuoti 2 valandas. Tada...
Lap
Mėsa skardinėse: skanus UŽKANDĖLIS bet kokiam stalui!
Ingredientai 2500 ml stiklainiams: kiaulienos krūtinėlė – 800 gr. – 1 kg.Lauro lapas – 2...
Lap
- 1
- 2