Ingredientai :
200 g marinuotų grybų
2 vidutiniai svogūnai (kepti)
2 vidutinės bulvės (virkite savo apvalkale)
1 žalia morka
300 g bet kokios virtos mėsos (galima ir liežuviu)
250 g kietojo sūrio majonezo ir grietinės (pagal skonį)
Paruošimas :
1. Smulkiai supjaustykite grybus ir sudėkite į salotų dubenį. Svogūną susmulkinkite ir kurį laiką pakepinkite. aliejaus, atvėsinkite ir nupilkite aliejų.
2. Dėti ant grybų (apskritai aš nemėgstu keptų svogūnų salotose, bet šiame recepte jie labai praverčia, nes grybai nekepa, o marinuoti ir kepti svogūnai suteikia grybams skonį)
3. Patepti padažu (grietinė + majonezas). Bulves nulupkite ir sutarkuokite stambia tarka. Aptepti padažu
4. Morkas sutarkuokite stambia tarka ir sutepkite. Mėsą supjaustykite mažais gabalėliais ir dėkite ant morkų, aptepkite padažu. Ant viršaus užtarkuoti sūrio
5. Galite papuošti citrinos griežinėliais ir žolelėmis