AUKSINĖS bulvės: puikus garnyras bet kokiam šventiniam stalui

Ingredientai:

  • bulvės – 1 kg.
  • česnakai – 3 gvazdikėliai
  • augalinis aliejus – 3 šaukštai.
  • žalumynų pagal skonį
  • druskos pagal skonį

Paruošimas:

Nuskustas bulves nusausinkite ir sudėkite į gilų dubenį. Keliose vietose pradurkite šakute ar dantų krapštuku.

Į bulves įpilkite druskos, prieskonių ir kapotų žolelių, supilkite augalinį aliejų. Sumaišykite.

Perkelkite bulves į kepimo maišelį arba ant kepimo skardos.

Kepti 200 C 50-60 min.

Gero apetito!

243

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Sveiki, aš esu Laura Kazlauskaitė. Mėgstu kurti receptus, kurie ne tik gardūs, bet ir įkvepiantys išbandyti naujus skonius bei patiekalų derinius. Virtuvė man yra kūrybos vieta, kurioje galiu sujungti tradicijas su naujais atradimais. Savo receptus dalinuosi tinklalapyje Receptunamai.lt, siekdama, kad jie būtų aiškūs, praktiški ir padėtų kiekvienam atrasti džiaugsmą gaminant namuose.

Siūlome paragauti:  Pabandžiau ir nesigailėjau. Kreminė obuolių tyrė: sveikas ir skanus žiemos paruošimas
Pasidalink receptu su draugais!