Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Beprotiškai skanus lavašas per 5 minutes

Užkandžių pyragas „Napoleonas”

Ingredientai

  • paruoštas arba iškeptas
    sluoksniuotos tešlos (5 vnt.)
  • pakelio majonezo
  • žuvies konservai
  • 4 kiaušiniai
  • 20 g kieto sūrio
  • 1 didelis svogūnas
  • 2 morkos

Virimo būdas

Kiaušinius išvirkite ir smulkiai supjaustykite, svogūnus ir morkas supjaustykite ir patroškinkite, sūrį sutarkuokite. Ant pirmo torto sluoksnio dedame tarkuotą sūrį sumaišytą su majonezu. Ant kito sluoksnio pakepinti ir šiek tiek atvėsinti svogūnai ir morkos, apšlakstyti majonezu. Ant kito pyrago sluoksnio dėkite sluoksnį susmulkintos žuvies konservų ir apšlakstykite majonezu. Kitas sluoksnis – kiaušiniai, sumaišyti su majonezu. Paskutinę sluoksniuotą tešlą galima papuošti trynių trupiniais, smulkiai pjaustytomis žolelėmis, tarkuotu sūriu, taip pat galima lengvai apibarstyti majonezu. Tortas turi pastovėti per naktį, tada jis taps minkštesnis.

Siūlome paragauti:  „Cosmos“ salotos: puikus užkandis bet kokiai progai

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 5 / 5. Balsų skaičius: 1

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalink receptu su draugais!
Parašykite komentarą!