Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Bulvės su sūriu ir šonine centre: kepkite visas

Keptos bulvės – tik paprastas garnyras, tačiau iškepus jas sibirietiškai, tos pačios bulvės iškart tampa stalo karaliumi. Vietoj įprasto kepimo pagal šį receptą kepsime visą bulvę, o į centrą dėsime šiek tiek lašinių, kad būtų sotūs.

Ingredientai: 7 didelės bulvės, druska ir juodieji pipirai, sausas česnakas ir sausi krapai, 100 gramų sviesto, 200 gramų lašinių su sodriu mėsos sluoksniu, bet koks kietas sūris.

Iš anksto išvirkite bulves – išvirus palaikykite vandenyje tik 15 minučių. Taip gumbai taps skanesni ir viduje trapūs. Dabar perkelkite bulves į kepimo indą. Centre padarykite įpjovą ir patepkite aliejumi.

Druskos, pipirų, suberkite sausą česnaką ir krapus. Į bulvių centrą dėkite šoninę ir sūrį.

Siūlome paragauti:  Naujas skanėstas šventei - Mėsos kukuliai su grybais orkaitėje

Kepame 35 minutes iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.

Sibiro bulvių įdaras gali būti skirtingas. Pabandykite, pavyzdžiui, į jį įdėti maltos mėsos ir grybų.

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 4.7 / 5. Balsų skaičius: 3

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalink receptu su draugais!
Parašykite komentarą!