Kefyro pyragai su labai skaniu įdaru. Mano močiutės receptas

Kefyro tešla laikoma universalia, ji visada puikiai iškepa, išlieka minkšta ir šviežia net kitą dieną. Pyragai su sūriu yra labai skanūs.

Ruošiant reikės tokių ingredientų:

grietinės,

2 šaukštai;

– kiaušinių, 2 vnt; –

sviesto, 200 g;

– sodos, 1 šaukštelis

; – kefyro, 1

litras

; – žiupsnelio druskos

; – sūrio; –

miltų

.

Gaminimo procesas

Kiaušinius sumaišyti su druska, suplakti plaktuvu

. Supilti bet kokio riebumo kefyrą, išmaišyti iki vientisos masės, supilti sodą, išmaišyti.

15 minučių palikti.

Pusę sviesto ištirpinti arba iš anksto išimti iš šaldytuvo ir suminkštinti

. Sviestą supilti į tešlą ir išmaišyti, įpilti grietinės, augalinio aliejaus, 1 šaukštą, išmaišyti.

Miltus persijoti ir dalimis įberti į masę. Reikės apie 1 200 g, bet gali būti ir mažiau, ir daugiau.

Siūlome paragauti:  Švelnūs ir purūs varškėčiai be kiaušinių

Tešlą minkykite, kol taps elastinga

.

Uždenkite ir palikite 1 val.

Galite gaminti įvairius įdarus, tiek saldžius, tiek sūrius, uogų, vaisių, varškės ar sūrio.

Sūrį tiesiog sutarkuokite stambia tarka

. Formuokite paplotėlius dėdami įdarą į plokštainio vidurį, gerai užspauskite kraštus.

Kepkite paplotėlius augaliniame aliejuje iš abiejų pusių, kol apskrus

.

Пирожки на кефире с очень вкусной начинкой. Рецепт от бабушки

Patarimas: tešlą galima palikti šaldytuve kitai dienai, ji gerai išsilaiko šaldytuve.

162

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Sveiki, aš esu Laura Kazlauskaitė. Mėgstu kurti receptus, kurie ne tik gardūs, bet ir įkvepiantys išbandyti naujus skonius bei patiekalų derinius. Virtuvė man yra kūrybos vieta, kurioje galiu sujungti tradicijas su naujais atradimais. Savo receptus dalinuosi tinklalapyje Receptunamai.lt, siekdama, kad jie būtų aiškūs, praktiški ir padėtų kiekvienam atrasti džiaugsmą gaminant namuose.

Siūlome paragauti:  Jei tai vištienos kotletai, tai vienintelis būdas. Sultingiausi ir skaniausi: paprastas receptas
Pasidalink receptu su draugais!

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *