Priedas, kurį įvertins visi svečiai

Užkandžiai yra svarbi šventės dalis. Būtent jie, o ne pagrindiniai patiekalai, turi didelę paklausą. Todėl, kad svečiai neliktų alkani, reikia kruopščiai parinkti patiekalus ant stalo.

Įvairių užkandžių yra labai daug. Populiariausiomis laikomos užtepėlės. Užteptos ant duonos jos tampa sotiais užkandžiais.

Siūlome susipažinti su įdomiu užtepėlės iš marinuotų agurkų variantu.

Jai pagaminti reikės: 1:

  • Reikės: 3 valgomųjų šaukštų majonezo;
  • 3 valg. š. grietinės;
  • 1 šaukštelio garstyčių;
  • 1 valg. š. citrinos sulčių;
  • 2 skiltelių česnako;
  • 3 marinuoti agurkai;
  • krapų.

Į dubenį išspauskite grietinę, majonezą, garstyčias. Supilkite citrinos sultis. Pabarstykite maltais juodaisiais pipirais.

Agurkus smulkiai supjaustykite ir pasiųskite į dubenį. Česnaką išspauskite per presą. Sudėkite smulkintus krapus. Išmaišykite.

Gaunasi skani užtepėlė prie mėsos ir žuvies patiekalų. Galite ja mėgautis su duona arba tiesiog su bulvėmis.

Siūlome paragauti:  Naujas paprikų įdaras: dabar tereikia jas įdėti į orkaitę ir jos ten pražysta.

183

Sveiki, aš esu Laura Kazlauskaitė. Mėgstu kurti receptus, kurie ne tik gardūs, bet ir įkvepiantys išbandyti naujus skonius bei patiekalų derinius. Virtuvė man yra kūrybos vieta, kurioje galiu sujungti tradicijas su naujais atradimais. Savo receptus dalinuosi tinklalapyje Receptunamai.lt, siekdama, kad jie būtų aiškūs, praktiški ir padėtų kiekvienam atrasti džiaugsmą gaminant namuose.

Pasidalink receptu su draugais!

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *