Ryžių nebededuodu. Sultingos įdarytos paprikos: skanus receptas

Populiarus patiekalas yra įdarytos paprikos, kurios įdarytos malta mėsa. Jis pasižymi ryškiu skoniu ir aromatu, taip pat yra sotus ir maistingas. Įdarytos

paprikos gali būti gaminamos pagal įvairius receptus, tačiau visada išlieka daugelio žmonių mėgstamu patiekalu. Juos galima patiekti kaip atskirą patiekalą arba su bulvių, makaronų ar košės garnyru.

Dėl savo paprastumo ir universalumo įdarytos paprikos tapo vienu populiariausių patiekalų pasaulyje.

Papasakosime apie įdarytų paprikų paruošimą.

Ingredientai: 1:

  • Pipirai – 7 vnt;
  • morkos – 1 vnt;
  • svogūnas – 1 vnt;
  • cukinija – 1 vnt;
  • česnakas – 1 skiltelė;
  • Įdaras – 600 g;
  • pomidorų sultys – 500 ml;
  • Cukrus – 1/3 šaukštelio;
  • Druska – ½ šaukštelio;
  • lauro lapas – 1 vnt.
Siūlome paragauti:  Kai pasidaro nuobodu, gaminu šį desertą. Greitas mandarinų rojaus pyragas

Įdarytų paprikų paruošimas:

Morkas sutarkuokite stambia tarka. Keptuvėje augaliniame aliejuje pakepinkite svogūnus ir morkas

. Į maltą mėsą sutarkuokite cukiniją, sudėkite pakepintas daržoves. Sutarkuokite ir smulkiai supjaustykite česnaką ir kartu su druska sudėkite į maltą mėsą.

Рис больше не добавляю. Сочные фаршированные перцы: улётный рецепт

Sumaišykite visus maltinukų ingredientus. Nupjaukite paprikų viršūnėles ir išimkite turinį, išlaikydami daržovių vientisumą.

Į kiekvieną papriką įdėkite įdaro

.

Iš pomidorų sulčių, pabarstytų cukrumi, paruoškite padažą

. Sudėkite paprikas į puodą ir užpilkite jas sultimis.

Рис больше не добавляю. Сочные фаршированные перцы: улётный рецепт

Uždengę dangčiu užvirkite ir virkite 45 minutes. Likus 15 min. iki paprikų paruošimo, įdėkite lauro lapą.

Рис больше не добавляю. Сочные фаршированные перцы: улётный рецепт

Gausite gardžias aromatingas įdarytas paprikas be ryžių. Tai puikus vakarienės variantas.

408
Siūlome paragauti:  Smėlio spalvos meringue rožės: receptas per 15 minučių. Išlieka minkštos iki 3 dienų

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 5 / 5. Balsų skaičius: 4

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Sveiki, aš esu Laura Kazlauskaitė. Mėgstu kurti receptus, kurie ne tik gardūs, bet ir įkvepiantys išbandyti naujus skonius bei patiekalų derinius. Virtuvė man yra kūrybos vieta, kurioje galiu sujungti tradicijas su naujais atradimais. Savo receptus dalinuosi tinklalapyje Receptunamai.lt, siekdama, kad jie būtų aiškūs, praktiški ir padėtų kiekvienam atrasti džiaugsmą gaminant namuose.

Pasidalink receptu su draugais!

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *