Ingredientai :
– 500 g vištienos filė
– 400 g lydyto sūrio
– 150 g ryžių
– 400 g bulvių
– 150 g morkų
– 150 g svogūnų
– druska
– pipirai
– žalumynai pagal skonį
Paruošimas :
1. Vištienos filė užpilkite 3 litrais vandens, įberkite druskos, pipirų ir virkite, kol suminkštės (apie 20 min. nuo užvirimo).
Kai filė bus paruošta, ją reikia išimti.
2. Į verdantį sultinį suberkite ryžius ir virkite 10 min. Smulkiai supjaustykite svogūną. Morkas sutarkuokite smulkia tarka. Mėsą supjaustykite mažais gabalėliais.
3. Į sultinį supilkite bulves. Sudėkite svogūną. Ir morkų.
Virkite 5-7 minutes. Tada sudėkite mėsą ir kepkite, kol bulvės iškeps.
4. Suberkite sūrį, gerai išmaišykite ir nukelkite nuo ugnies.
Patiekdami apibarstykite žolelėmis.

Sveiki, aš esu Laura Kazlauskaitė. Mėgstu kurti receptus, kurie ne tik gardūs, bet ir įkvepiantys išbandyti naujus skonius bei patiekalų derinius. Virtuvė man yra kūrybos vieta, kurioje galiu sujungti tradicijas su naujais atradimais. Savo receptus dalinuosi tinklalapyje Receptunamai.lt, siekdama, kad jie būtų aiškūs, praktiški ir padėtų kiekvienam atrasti džiaugsmą gaminant namuose.