Ingredientai :
– 500 g vištienos filė
– 400 g lydyto sūrio
– 150 g ryžių
– 400 g bulvių
– 150 g morkų
– 150 g svogūnų
– druska
– pipirai
– žalumynai pagal skonį
Paruošimas :
1. Vištienos filė užpilkite 3 litrais vandens, įberkite druskos, pipirų ir virkite, kol suminkštės (apie 20 min. nuo užvirimo).
Kai filė bus paruošta, ją reikia išimti.
2. Į verdantį sultinį suberkite ryžius ir virkite 10 min. Smulkiai supjaustykite svogūną. Morkas sutarkuokite smulkia tarka. Mėsą supjaustykite mažais gabalėliais.
3. Į sultinį supilkite bulves. Sudėkite svogūną. Ir morkų.
Virkite 5-7 minutes. Tada sudėkite mėsą ir kepkite, kol bulvės iškeps.
4. Suberkite sūrį, gerai išmaišykite ir nukelkite nuo ugnies.
Patiekdami apibarstykite žolelėmis.