Šviežios paprikos ištisus metus be virimo ar šaldymo. Puikus būdas laikyti paprikas

Šiandien yra daugybė būdų, kaip šaldiklyje išlaikyti vaisius ir daržoves šviežius ištisus metus. Tačiau noriu jums pasiūlyti šiek tiek kitokį laikymo būdą, kuriame paprikos išsaugo savo šviežią aromatą ir skonį.

Paruošti reikės šių ingredientų:

  • saldžiosios paprikos, 1 kg;
  • druskos ir augalinio aliejaus, po 1 šaukštelį;
  • aspirino, 2 tablečių.

Gaminimo procesas

Geriau imti raudoną, mėsingą papriką – ji aromatingiausia ir saldžiausia.

Supjaustykite gabaliukais ir susukite mėsmale.

Patarimas: nenaudokite trintuvo, nes pipirai paprasčiausiai pavirs vientisa ir oria tyrele, o gabalėlius geriau pasilikti.

Sumaišykite paprikas su druska ir susmulkintomis aspirino tabletėmis

, gerai išmaišykite ir palikite mišinį 10 minučių.

Išpilstykite mišinį į sterilizuotus sausus stiklainius ir užsukite dangteliais

Siūlome paragauti:  Vasaros atradimai! Trys geriausi receptai skaniausiems kompotams

.

Свежий перец  круглый год без варки и заморозки. Отличный способ хранения болгарского перца

Paprikas laikome šaldytuve arba šaltame rūsyje

. Paprikas dedu į padažus, sriubas, daržovių troškinius, salotas, gaminu iš jų aštrius užkandžius.

Свежий перец  круглый год без варки и заморозки. Отличный способ хранения болгарского перца

Aspirinas šiuo atveju veikia kaip konservantas, kuris taip pat išsaugo natūralią daržovių spalvą.

90

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Sveiki, aš esu Laura Kazlauskaitė. Mėgstu kurti receptus, kurie ne tik gardūs, bet ir įkvepiantys išbandyti naujus skonius bei patiekalų derinius. Virtuvė man yra kūrybos vieta, kurioje galiu sujungti tradicijas su naujais atradimais. Savo receptus dalinuosi tinklalapyje Receptunamai.lt, siekdama, kad jie būtų aiškūs, praktiški ir padėtų kiekvienam atrasti džiaugsmą gaminant namuose.

Siūlome paragauti:  Į bananus įmušu du kiaušinius - viskas suvalgoma akimirksniu. Per 5 minutes paruošta arbatai
Pasidalink receptu su draugais!

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *