Taip gaminu jau daugelį metų. Burnoje tirpstanti mėsa

Mėsos patiekalų, gaminamų su alumi, receptai visada būna labai sultingi ir minkšti, ryškaus, pikantiško skonio ir aromato. Šį receptą dažnai gaminu ir šeimai vaišinti, ir šventiniam stalui.

Ruošiant reikės šių ingredientų:

  • Kiaulienos, 1 kg;
  • šviesaus alaus, 500 ml;
  • sojų padažo, 50 ml;
  • sauso česnako, itališkų žolelių, pipirų ir cukraus po pusę šaukštelio;
  • druskos ir paprikos pagal skonį.

Kepimo procesas

Į sausą keptuvę sudėkite kiaulienos gabalėlius ir kepkite iš visų pusių, kol paruduos

. Į keptuvę supilkite alų, sojų padažą,

druską ir cukrų bei visus išvardytus prieskonius ir žoleles

.

Apkepkite mėsą iš vienos pusės, tada apverskite ir uždenkite dangčiu

.

Sumažinkite ugnį ir troškinkite, kol skysčio kiekis sumažės perpus

Siūlome paragauti:  Itališkas citrinų pyragas. Jį gaminsite kiekvieną savaitę

. Išimkite mėsą, supjaustykite griežinėliais, gražiai išdėliokite lėkštėje ir užpilkite padažu.

Mėsą galite

išdėlioti

, atvėsinti ir supjaustyti, patiekti tiesiog

supjaustytą griežinėliais

, kaip šaltą užkandį.

Готовлю уже так много лет. Мясо, которое тает во рту

402

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 5 / 5. Balsų skaičius: 1

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Sveiki, aš esu Laura Kazlauskaitė. Mėgstu kurti receptus, kurie ne tik gardūs, bet ir įkvepiantys išbandyti naujus skonius bei patiekalų derinius. Virtuvė man yra kūrybos vieta, kurioje galiu sujungti tradicijas su naujais atradimais. Savo receptus dalinuosi tinklalapyje Receptunamai.lt, siekdama, kad jie būtų aiškūs, praktiški ir padėtų kiekvienam atrasti džiaugsmą gaminant namuose.

Siūlome paragauti:  Aš jo nebešaldau, o žiemai džiovinu: iš krapų, petražolių ir česnako pasigaminu kvapnų prieskonį, kurį galima laikyti ištisas kartas.
Pasidalink receptu su draugais!

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *