Ingredientai:
vanduo – 3 litrai
bulvės – 300 gr
maži makaronai – 150 g
lydytas sūris – 2 vnt
žalieji žirneliai – 100 gr
svogūnas – 1 galva
morkos – 1 vnt
lauro lapas – 1 vnt
druskos, pipirų pagal skonį
Paruošimas:
Supilkite vandenį į puodą ir užvirinkite.
Sudėkite bulves, supjaustykite mažais gabalėliais ir virkite 10
minutes.
Svogūną supjaustykite smulkiais gabalėliais, morkas sutarkuokite smulkia tarka.
Daržoves apkepkite augaliniame aliejuje iki auksinės rudos spalvos.
Į keptuvę įpilkite makaronų, pagal skonį druskos ir pipirų. Virkite dar 3 minutes, tada suberkite lydytą sūrį, supjaustytą gabalėliais ir žaliuosius žirnelius.
Virkite 3 minutes ir sudėkite kepsnį bei lauro lapą. Išmaišykite ir po poros minučių nukelkite nuo viryklės.
Gero apetito!