Varškės pyragas su obuoliais. Arbatos kepimo receptas: jis būna švelnus ir labai skanus.

Varškės pyragas su obuoliais – skanus ir švelnus desertas, kuris gali būti puikus bet kokio arbatos vakarėlio priedas. Minkšto varškės sluoksnio derinys su saldžiarūgščiais obuoliais sukuria nepakartojamą skonį, o šviežio kepinio aromatas pripildo namus jaukumo ir šilumos.

Šiame pyrage harmoningai dera gaminimo paprastumas, ingredientų prieinamumas ir išskirtinis skonis. Jis patiks ir suaugusiesiems, ir vaikams.

Paruoškime paprastą varškės pyragą su obuoliais.

Ingredientai: 1:

  • Sudedamosios dalys: Varškė – 180 g;
  • druskos – žiupsnelis;
  • Kiaušiniai – 3 vnt;
  • Vanilinis cukrus – 10 g;
  • Cukrus – 170 g;
  • Citrinos žievelė;
  • Augalinis aliejus – 100 ml;
  • Kvietiniai miltai – 300 g;
  • kepimo milteliai – 12 g;
  • Pienas – 200 ml;
  • Obuoliai.
Siūlome paragauti:  Sultinga ir skani vištienos krūtinėlė: receptas per 15 minučių: pjaustyti kotletai pietums ar vakarienei

Varškės pyrago su obuoliais paruošimas:

Obuolius nulupkite nuo žievelės, išskobkite sėklalizdžius ir supjaustykite nedideliais griežinėliais. Bandymui dubenyje sumaišykite varškę su cukrumi, druska, vaniliniu cukrumi, įmuškite kiaušinius

, visus ingredientus gerai

išmaišykite, į

varškės

masę įpilkite

augalinio aliejaus. Į mišinį suberkite citrinos žievelę, miltus ir kepimo miltelius, išminkykite tešlą

. Į tešlą supilkite šiltą pieną, išmaišykite iki vientisos masės. ½ tešlos supilkite į pergamentu išklotą formą ir

ant tešlos paviršiaus išdėliokite obuolių skilteles

.

Творожный пирог с яблоками. Рецепт выпечки к чаю: получается нежным и очень вкусным

Ant obuolių supilkite likusią tešlą ir kepkite pyragą 180 laipsnių temperatūroje 40 minučių.

Творожный пирог с яблоками. Рецепт выпечки к чаю: получается нежным и очень вкусным

Iškepusį pyragą galite patepti vandenyje atskiestu medumi. Taip pat tokie pyragai apibarstomi cukraus pudra.

76
Siūlome paragauti:  Sultingos salotos "Skanėstai". Paprastas receptas: visada jį ruošiu šventiniam stalui.

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 3 / 5. Balsų skaičius: 1

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Sveiki, aš esu Laura Kazlauskaitė. Mėgstu kurti receptus, kurie ne tik gardūs, bet ir įkvepiantys išbandyti naujus skonius bei patiekalų derinius. Virtuvė man yra kūrybos vieta, kurioje galiu sujungti tradicijas su naujais atradimais. Savo receptus dalinuosi tinklalapyje Receptunamai.lt, siekdama, kad jie būtų aiškūs, praktiški ir padėtų kiekvienam atrasti džiaugsmą gaminant namuose.

Pasidalink receptu su draugais!

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *