Puodelis varškės ir 5 minutės. Lengvas varške įdarytų bandelių receptas

Varškės bandelės yra aromatingi ir švelnūs kepiniai, populiarūs daugelyje pasaulio šalių. Jie idealiai tinka pusryčiams ar dienos užkandžiams

. Tešlos pagrindą sudaro varškė, kuri suteikia bandelėms ypatingą tekstūrą ir skonį. Varškės tešla yra minkšta ir oro, o gatavi gaminiai turi apetitą žadinančią auksinę plutelę. Bandelių skonį galite paįvairinti įvairiais priedais: sultenėmis, cinamonu, vanile ir kitais ingredientais.

Varškės bandelių gaminimo procesas nereikalauja ypatingų įgūdžių ir gebėjimų.

Sudedamosios dalys: – varškėtukai, varškėtukai, varškėtukai, varškėtukai, varškėtukai, varškėtukai, varškėtukai, varškėtukai:

  • Sudedamosios dalys: varškė – 250 g;
  • Sviestas – 100 g;
  • Cukrus – 70 g;
  • Kiaušinis – 1 vnt;
  • Citrinos žievelė;
  • Miltai – 300 g;
  • Druska – žiupsnelis;
  • Soda – 1 šaukštelis;
  • uogienė – 200 g;
  • Kokoso drožlės – 2 valg.
Siūlome paragauti:  Cigaretės, pagamintos iš sausainių tešlos su kremu

Varškės bandelių paruošimas:

Išplakite kiaušinius su cukrumi ir citrinos žievele, sudėkite varškę, sviestą, druską ir sutrinkite iki vientisos masės. Į mišinį supilti miltus ir sodą, išminkyti minkštą ir nelipnią tešlą

. Tešlą padalyti į dvi lygias dalis, vieną iš jų iškočioti į stačiakampį 2-3 mm storio sluoksnį. Sumaišykite uogienę su kokoso drožlėmis ir užtepkite ant tešlos

lakšto. Visą tešlos paviršių patepkite riebalais ir suvyniokite tešlą į lakštą, užspauskite kraštus.

Стакан творога и 5 минут. Легкий рецепт творожных булочек с начинкой

Padalykite vyniotinį į mažas porcijas ir sudėkite jas ant kepimo skardos, išklotos kepimo pergamentu.

Стакан творога и 5 минут. Легкий рецепт творожных булочек с начинкой

Suktinukus kepkite 180 laipsnių temperatūroje 20-25 minutes. Tą patį padarykite su antrąja tešlos dalimi.

Стакан творога и 5 минут. Легкий рецепт творожных булочек с начинкой

Iškepusius bandeles galima apibarstyti cukraus pudra. Šiam receptui tinka bet kokia uogienė pagal jūsų skonį.

Siūlome paragauti:  Sultingas moliūgų pyragas: trapios tešlos plutelė ir subtilus moliūgų sluoksnis

Стакан творога и 5 минут. Легкий рецепт творожных булочек с начинкой

518

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 5 / 5. Balsų skaičius: 9

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Sveiki, aš esu Laura Kazlauskaitė. Mėgstu kurti receptus, kurie ne tik gardūs, bet ir įkvepiantys išbandyti naujus skonius bei patiekalų derinius. Virtuvė man yra kūrybos vieta, kurioje galiu sujungti tradicijas su naujais atradimais. Savo receptus dalinuosi tinklalapyje Receptunamai.lt, siekdama, kad jie būtų aiškūs, praktiški ir padėtų kiekvienam atrasti džiaugsmą gaminant namuose.

Pasidalink receptu su draugais!

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *