Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Subtilus naminis lydytas sūris iš varškės su grybais

Ingredientai:

  • Varškės sūris – 500 g
  • Grietinė – 2 šaukštai. l.
  • Kiaušiniai – 2 vnt.
  • Druska – 1 šaukštelis.
  • Soda – 1 šaukštelis. l.
  • Pievagrybiai – 300 g
  • Krapai – pagal skonį

Paruošimas:

  1. Grybus nulupkite ir smulkiai supjaustykite. Apkepkite juos nedideliame kiekyje augalinio aliejaus ir leiskite atvėsti.
  2. Smulkiai supjaustykite krapus.
  3. Dubenyje sumaišykite varškę, kiaušinius, grietinę, druską ir soda. Mišinį plakite trintuvu arba mikseriu iki vientisos masės.
  4. Įdėkite mišinį į vandens vonią ir nuolat maišydami virkite apie 10 minučių.
  5. Dar kartą sumaišykite mišinį, kad gautumėte kreminę tekstūrą be gabalėlių.
  6. Suberkite pakepintus grybus ir krapus, gerai išmaišykite.

Gero apetito!

Pasidalink receptu su draugais!
Parašykite komentarą!