Dabar visada dedu šį ingredientą į savo kotletus, jie gaunasi labai sultingi, minkšti ir purūs.

Kotletai su obuoliu

Į maltą mėsą įdėjus obuolį, kotletai gaunasi labai sultingi, minkšti ir purūs.

Sudedamosios dalys:

  • Mišri malta mėsa (liesa jautiena / vištienos šlaunelių filė / vištienos krūtinėlės filė 1:1:1) – 650 g
  • Svogūnas – 100 g
  • Žalias obuolys – 140 g
  • Česnakas – 1–2 skiltelės
  • Druska, malti juodieji pipirai – pagal skonį
  • Aliejus – 5 g

Kotletų paruošimas:

  1. Į dubenį sudėkite maltą mėsą, smulkiai tarkuotą svogūną ir nuluptą žalią obuolį.
  2. Įberkite smulkiai tarkuoto česnako, druskos ir pipirų pagal skonį. Išmaišykite.
  3. Šlapiomis rankomis suformuokite kotletus ir kepkite juos keptuvėje iš abiejų pusių, kol iškeps.
404

Sveiki, aš esu Laura Kazlauskaitė. Mėgstu kurti receptus, kurie ne tik gardūs, bet ir įkvepiantys išbandyti naujus skonius bei patiekalų derinius. Virtuvė man yra kūrybos vieta, kurioje galiu sujungti tradicijas su naujais atradimais. Savo receptus dalinuosi tinklalapyje Receptunamai.lt, siekdama, kad jie būtų aiškūs, praktiški ir padėtų kiekvienam atrasti džiaugsmą gaminant namuose.

Siūlome paragauti:  Klasikiniai naminiai šaltibarščiai. Kaip išvirti skaniai ir skaidriai: patikrintas receptas
Pasidalink receptu su draugais!