Naujųjų metų stalo puošmena: nuostabus užkandis iš paprastos maltos mėsos

Ingredientai:

  • Bet kokia malta mėsa – 600 gramų;
  • Pienas – 200 ml;
  • kietas sūris – 200 gramų;
  • Majonezas – 50 gramų;
  • Česnakai – pora gvazdikėlių;
  • Kiaušiniai – 4 vnt.;
  • Švieži žalieji svogūnai – nedidelis krūva;
  • Švieži pomidorai – 1 vnt;
  • Miltai – 50-70 gramų;
  • Druska, pipirai, prieskoniai – pagal skonį.

Paruošimas:

Paruošiame įdarą. Į faršą įmuškite 1 kiaušinį, druską, pipirus ir prieskonius pagal skonį. Sumaišykite.

Sudėkite tarkuotą sūrį, smulkintą česnaką ir majonezą. Sumaišykite.

Foliją patepkite aliejumi, paskirstykite faršą ir įdarą.

Tada viską pabarstykite kubeliais pjaustytais pomidorais ir žaliais svogūnais.

Atsargiai susukame ir dedame į šaldytuvą porai valandų arba į šaldiklį 30-40 min.

Iš kiaušinių, pieno, druskos ir miltų ruošiame tešlą.

Siūlome paragauti:  Mėsa skanesnė už šašlykus: kiekvieną dieną kepame šviežią, keičiame tik garnyrą

Supjaustykite porcijomis ir kiekvieną gabalėlį pamerkite į tešlą, tada kepkite iš abiejų pusių keptuvėje augaliniame aliejuje.

Gero apetito!

75

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 3.3 / 5. Balsų skaičius: 11

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Sveiki, aš esu Laura Kazlauskaitė. Mėgstu kurti receptus, kurie ne tik gardūs, bet ir įkvepiantys išbandyti naujus skonius bei patiekalų derinius. Virtuvė man yra kūrybos vieta, kurioje galiu sujungti tradicijas su naujais atradimais. Savo receptus dalinuosi tinklalapyje Receptunamai.lt, siekdama, kad jie būtų aiškūs, praktiški ir padėtų kiekvienam atrasti džiaugsmą gaminant namuose.

Siūlome paragauti:  Kepenys kaip kaukazietiškas kebabas: 20 sekundžių ir viskas!
Pasidalink receptu su draugais!