Ingredientai:
- Bet kokia malta mėsa – 600 gramų;
- Pienas – 200 ml;
- kietas sūris – 200 gramų;
- Majonezas – 50 gramų;
- Česnakai – pora gvazdikėlių;
- Kiaušiniai – 4 vnt.;
- Švieži žalieji svogūnai – nedidelis krūva;
- Švieži pomidorai – 1 vnt;
- Miltai – 50-70 gramų;
- Druska, pipirai, prieskoniai – pagal skonį.
Paruošimas:
Paruošiame įdarą. Į faršą įmuškite 1 kiaušinį, druską, pipirus ir prieskonius pagal skonį. Sumaišykite.
Sudėkite tarkuotą sūrį, smulkintą česnaką ir majonezą. Sumaišykite.
Foliją patepkite aliejumi, paskirstykite faršą ir įdarą.

Tada viską pabarstykite kubeliais pjaustytais pomidorais ir žaliais svogūnais.
Atsargiai susukame ir dedame į šaldytuvą porai valandų arba į šaldiklį 30-40 min.
Iš kiaušinių, pieno, druskos ir miltų ruošiame tešlą.
Supjaustykite porcijomis ir kiekvieną gabalėlį pamerkite į tešlą, tada kepkite iš abiejų pusių keptuvėje augaliniame aliejuje.
Gero apetito!