Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Savo skanėstų gaminimas eglutei: apelsinų griežinėlių džiovinimas

Ingredientai:

apelsinai – 2 vnt

cukrus – 200 gr

vanduo – 250 ml

Paruošimas:

Apelsinus nulupkite ir pašalinkite kuo daugiau baltos dalies, kad neliktų kartumo.

Tada apdorotą žievelę supjaustykite juostelėmis.

Į puodą supilkite cukrų, įpilkite vandens ir užvirkite.

Apelsinų skilteles sudėkite į sirupą ir virkite 15 minučių, tada nupilkite vandenį.

Apelsinų žieveles apvoliokite cukruje, padėkite ant pergamentinio popieriaus ir palikite cukruoti apie valandą.

Perkelkite griežinėlius į sausą stiklainį.

Pasidalink receptu su draugais!
Parašykite komentarą!