Tirpstančio kremo pyragas! Greitai ir skaniai

Labai švelnus pyragas su klasikiniu kremu. Paruoštas iš paprastų produktų.

Ruošiant reikės šių ingredientų:

Тающий пирог с заварным кремом! Быстро и очень вкусно

miltų, 280 g;

– cukraus, 150 g;

– kiaušinių, 3 vnt.;

– vanilės pagal skonį;

– žiupsnelio druskos

; – raugo, 15 g; –

augalinio aliejaus, 150 g;

– riebios grietinės, 50 g.

Kremui paruošti reikia:

kiaušinio, 1 vnt;

– pieno, 250 ml;

– kukurūzų krakmolo, 20 g;

– cukraus, 60 g; –

sviesto, 25 g;

– citrinos sulčių, 1 valgomasis šaukštas

; – citrinos žievelės;

– žiupsnelio druskos.

Tortui papuošti galima naudoti migdolų žiedlapius, smulkintus riešutus, pudrą, tarkuotą šokoladą ir kt.

Paruošimo procesas

Тающий пирог с заварным кремом! Быстро и очень вкусно

Sudėkite visus ingredientus, išskyrus sviestą, ir išvirkite tirštą kremą. Pagal skonį ir pageidavimą įdedama vanilino arba vanilinio cukraus. Atvėsinama iki šiltos temperatūros ir sudedamas sviestas, paliekama atvėsti.

Siūlome paragauti:  Tiršta ir skani abrikosų ir apelsinų uogienė

Tešlai kiaušiniai sumaišomi su cukrumi ir druska, vanile ir plakami 4 minutes iki purios masės.

Įdedama grietinė ir augalinis aliejus, išmaišoma

.

Miltus sumaišykite su

kepimo

milteliais, persijokite ir dalimis suberkite į tešlą, gerai išmaišykite mikseriu.

Formą išklokite pergamentu ir išpilkite tešlą

. Grietinėlę sudėkite į maišelį, nupjaukite kampą ir juostelėmis supilkite ant tešlos, šiek tiek prispausdami.

Orkaitę įkaitinkite iki 180 laipsnių ir kepkite apie 40 minučių. Paruoštumą patikrinkite iešmeliu.

Išsamus vaizdo įrašas Receptas:

161

Sveiki, aš esu Laura Kazlauskaitė. Mėgstu kurti receptus, kurie ne tik gardūs, bet ir įkvepiantys išbandyti naujus skonius bei patiekalų derinius. Virtuvė man yra kūrybos vieta, kurioje galiu sujungti tradicijas su naujais atradimais. Savo receptus dalinuosi tinklalapyje Receptunamai.lt, siekdama, kad jie būtų aiškūs, praktiški ir padėtų kiekvienam atrasti džiaugsmą gaminant namuose.

Pasidalink receptu su draugais!

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *