Daugelyje šalių mėgstamas maistas – ant grotelių keptos bulvės. Jis neįtikėtinai populiarus. O iškeptos su prieskoniais – tai tiesiog kulinarinis šedevras. Aidaho bulvės – tai tarsi kaimišku stiliumi keptos bulvės. Išsamų receptą skaitykite straipsnyje.
Ingredientai
Kepimui reikia tokių produktų:
- bulvių – 1 kg;
- alyvuogių – 2 šaukštai;
- paprikos – 1 šaukštelis;
- druskos – 1 šaukštelis;
- kečupo – 1 valgomasis šaukštas;
- garstyčių – 1 valgomasis šaukštas.
- chasnickas – 3-4 gvazdikėliai;
- žolelės.
Kaip paruošti
Šiam receptui skirtas bulves galima virti su lupenomis arba nuluptas. Viskas priklauso nuo to, kiek ji plona, ir nuo to, ar bulvės yra jaunos, ar jau žieminės. Kiekvieną svogūnėlį perpjaukite į 4 dalis. Bulves virkite 3 minutes.
Dabar reikia sumaišyti garstyčias, kečupą, druską, prieskonius, aitriąsias paprikas ir žoleles. Viską sumaišykite. Išvirtas bulves reikia atšildyti ir išdžiovinti. Tada sumaišyti su padažu. Padažą virkite 30 minučių 200 laipsnių Celsijaus temperatūroje. Mėgaukitės!

Sveiki, aš esu Laura Kazlauskaitė. Mėgstu kurti receptus, kurie ne tik gardūs, bet ir įkvepiantys išbandyti naujus skonius bei patiekalų derinius. Virtuvė man yra kūrybos vieta, kurioje galiu sujungti tradicijas su naujais atradimais. Savo receptus dalinuosi tinklalapyje Receptunamai.lt, siekdama, kad jie būtų aiškūs, praktiški ir padėtų kiekvienam atrasti džiaugsmą gaminant namuose.

