Tokio garnyro norės visi – keptų Aidaho bulvių.

Daugelyje šalių mėgstamas maistas – ant grotelių keptos bulvės. Jis neįtikėtinai populiarus. O iškeptos su prieskoniais – tai tiesiog kulinarinis šedevras. Aidaho bulvės – tai tarsi kaimišku stiliumi keptos bulvės. Išsamų receptą skaitykite straipsnyje.

Ingredientai

Kepimui reikia tokių produktų:

  • bulvių – 1 kg;
  • alyvuogių – 2 šaukštai;
  • paprikos – 1 šaukštelis;
  • druskos – 1 šaukštelis;
  • kečupo – 1 valgomasis šaukštas;
  • garstyčių – 1 valgomasis šaukštas.
  • chasnickas – 3-4 gvazdikėliai;
  • žolelės.

Kaip paruošti

Šiam receptui skirtas bulves galima virti su lupenomis arba nuluptas. Viskas priklauso nuo to, kiek ji plona, ir nuo to, ar bulvės yra jaunos, ar jau žieminės. Kiekvieną svogūnėlį perpjaukite į 4 dalis. Bulves virkite 3 minutes.

Siūlome paragauti:  Nežinojau, kad prieskonių malūnėlį galima taip lengvai atidaryti. Parodysiu, kaip

Dabar reikia sumaišyti garstyčias, kečupą, druską, prieskonius, aitriąsias paprikas ir žoleles. Viską sumaišykite. Išvirtas bulves reikia atšildyti ir išdžiovinti. Tada sumaišyti su padažu. Padažą virkite 30 minučių 200 laipsnių Celsijaus temperatūroje. Mėgaukitės!

775

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 1 / 5. Balsų skaičius: 1

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Sveiki, aš esu Laura Kazlauskaitė. Mėgstu kurti receptus, kurie ne tik gardūs, bet ir įkvepiantys išbandyti naujus skonius bei patiekalų derinius. Virtuvė man yra kūrybos vieta, kurioje galiu sujungti tradicijas su naujais atradimais. Savo receptus dalinuosi tinklalapyje Receptunamai.lt, siekdama, kad jie būtų aiškūs, praktiški ir padėtų kiekvienam atrasti džiaugsmą gaminant namuose.

Siūlome paragauti:  Bendrosios salotos: išsaugokite visas vasaros spalvas savo stiklainiuose
Pasidalink receptu su draugais!

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *