Minkšti ir sultingi vištienos suktinukai su varške ir prieskoniais puikiai dera su įvairiais patiekalais ir salotomis.
Ruošiant reikės šių ingredientų:
–
vištienos krūtinėlės, 2 vnt.;
– varškės, 200 g;
– kiaušinio, 1 vnt.; –
žolelių, druskos, pipirų, prieskonių
; – paprikos, garstyčių
; – pieno, 1 valgomasis šaukštas
;
– augalinio aliejaus,
1 šaukštelis.
Gaminimo procesas
Mėsą supjaustykite porcijomis ir gerai apskrudinkite iš abiejų pusių.
Mėsą
pasūdykite, papipirinkite, pagardinkite mėgstamais prieskoniais, uždenkite folija ir palikite kuriam laikui.
Varškę sumaišykite su kiaušiniu, smulkintomis žolelėmis, druska ir pipirais.
Ant kiekvieno mėsos gabalėlio uždėkite įdaro ir susukite suktinukus, sudėkite juos į iš anksto augaliniu aliejumi pateptą indą.
Pieną sumaišykite su garstyčiomis ir paprika, kitais prieskoniais ir augaliniu aliejumi iki vientisos masės
.
Šiuo padažu aptepkite suktinukus ir 30 min. pašaukite į orkaitę, įkaitintą iki 190 °C.
Labai skanu šiuos
suktinukus
patiekti su šviežių daržovių salotomis, bulvių koše arba keptomis bulvėmis su daržovėmis.

Sveiki, aš esu Laura Kazlauskaitė. Mėgstu kurti receptus, kurie ne tik gardūs, bet ir įkvepiantys išbandyti naujus skonius bei patiekalų derinius. Virtuvė man yra kūrybos vieta, kurioje galiu sujungti tradicijas su naujais atradimais. Savo receptus dalinuosi tinklalapyje Receptunamai.lt, siekdama, kad jie būtų aiškūs, praktiški ir padėtų kiekvienam atrasti džiaugsmą gaminant namuose.

