Kopūstų paplotėlių nebegaminu: sumaišau kopūstus su bulvėmis ir sudedu į keptuvę, taip paprasčiau ir greičiau.

Tokie kopūstų ir bulvių kotletai būna sultingi, minkšti, labai skanūs. Gaminimo procesas neužima daug laiko.

Капустные котлеты больше не делаю: смешала капусту с картошкой и на сковороду, получается проще и быстрее

Gaminti reikės tokių ingredientų:

kopūstų, 350-400 g;

– bulvių, 1-2 vnt.;

– kiaušinių, 2 vnt

.

;

– grietinės, 2-3 valgomųjų šaukštų

; – miltų, 2-3 valgomųjų šaukštų

; – druskos, pipirų, prieskonių pagal skonį

; – žolelių, sezamo.

Gaminimo procesas

Bulves sutarkuoti stambia tarka ir nuspausti skysčio perteklių

. Kopūstus smulkiai supjaustyti.

Patarimas: šiam troškiniui geriausia imti jaunus kopūstus, jie būna minkštesni. Jei jų neturite, susmulkinkite kopūstą ir kelias minutes užpilkite verdančiu vandeniu, tada jį nuspauskite.

Bulvių masę sumaišykite su kopūstais, sudėkite smulkiai supjaustytas žoleles, druskos ir pipirų, prieskonių pagal skonį, kiaušinių, kefyro arba grietinės, išmaišykite.

Siūlome paragauti:  Minkštesnė nei brangiame restorane! Aksominė vištienos filė orkaitėje su stebuklingu įdaru - be sūrio

Supilkite miltus ir gerai išminkykite masę.

Капустные котлеты больше не делаю: смешала капусту с картошкой и на сковороду, получается проще и быстрее

Įkaitinkite nedidelį kiekį augalinio aliejaus ir sudėkite masę ant keptuvės, išlyginkite, uždenkite dangčiu.

Капустные котлеты больше не делаю: смешала капусту с картошкой и на сковороду, получается проще и быстрее

Kepkite iš vienos pusės 15-20 min. ant silpnos ugnies, tada apverskite lėkšte ir apkepkite antrąją pusę.

Капустные котлеты больше не делаю: смешала капусту с картошкой и на сковороду, получается проще и быстрее

Šį apkepą labai skanu patiekti su grietine arba pasigaminti grietinės padažą su krapais ir česnakais.

282

Sveiki, aš esu Laura Kazlauskaitė. Mėgstu kurti receptus, kurie ne tik gardūs, bet ir įkvepiantys išbandyti naujus skonius bei patiekalų derinius. Virtuvė man yra kūrybos vieta, kurioje galiu sujungti tradicijas su naujais atradimais. Savo receptus dalinuosi tinklalapyje Receptunamai.lt, siekdama, kad jie būtų aiškūs, praktiški ir padėtų kiekvienam atrasti džiaugsmą gaminant namuose.

Siūlome paragauti:  Salotos tik iš trijų ingredientų! Be majonezo, galite pagaminti net šventiniam stalui.
Pasidalink receptu su draugais!

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *