Minkšta mėsa garstyčių padaže. Visa šeima yra priklausoma nuo šio skanaus recepto.

Mėsa garstyčių padaže – tai harmoningas sodraus švelnios mėsos skonio ir pikantiško garstyčių aštrumo derinys. Patiekalas išsiskiria ryškiu skoniu, švelnia tekstūra ir patiekimo universalumu: jis vienodai tinka tiek kasdienėms vakarienėms, tiek šventiniams stalams.

Garstyčių padažas suteikia mėsai ypatingą skonio gilumą, todėl ji tampa sultingesnė ir aromatingesnė

.

Dėl receptų įvairovės šį patiekalą lengva pritaikyti. Pavyzdžiui, naudokite skirtingų rūšių mėsą (kiaulieną, jautieną, vištieną) ir papildykite grietinėle, medumi ar prieskoniais, kad pabrėžtumėte pasirinktų ingredientų savybes.

Papasakosime, kaip paruošti veršieną garstyčių padaže

.

Ingredientai: 1:

  • Sudedamosios dalys: veršiena – 650 g;
  • svogūnas – 2 vnt;
  • česnakas – 3 skiltelės;
  • druska – ⅓ šaukštelio;
  • maltų juodųjų pipirų – ¼ šaukštelio;
  • rūkytos paprikos – ⅓ šaukštelio;
  • kalendros – ½ šaukštelio;
  • ožragės – ¼ šaukštelio;
  • sojų padažas – 25 ml;
  • garstyčių – 20 g;
  • vandens – 100 ml;
  • augalinis aliejus – 2 šaukštai;
  • sviesto – 50 g;
  • krakmolo – 10 g.
Siūlome paragauti:  Oro blynas su grietinėle ir bananais. Subtilus desertas pusryčiams

Mėsos garstyčių padaže paruošimas:

Supjaustykite veršieną nedideliais gabalėliais, plonai supjaustykite svogūnų žiedus ir sumaišykite su mėsa. Svogūnus sumaišykite su veršiena, išimkite po maistine plėvele ir 30 min. palaikykite šaldytuve.

Keptuvėje ištirpinkite sviestą, sumaišykite su augaliniu aliejumi. Mėsą ir svogūnus apkepkite aliejuje, kol taps auksinės spalvos.

Į mėsą įberkite druskos, juodųjų pipirų, paprikos, kalendros, ožragės, įspauskite česnako skilteles. Į

mišinį

supilkite

sojų padažą, komponentus sumaišykite.

Į mėsą įpilkite garstyčių, palikite po dangčiu troškintis ant silpnos ugnies 30 minučių. Tuo metu supjaustykite mėgstamus žalumynus, sumaišykite krakmolą ir vandenį

, supilkite krakmolą į mėsą, apibarstykite veršieną žalumynais. Uždenkite mėsą dangčiu ir troškinkite dar 7 minutes.

Siūlome paragauti:  Kopūstus per 3 dienas pasūdykite stikliniame indelyje! Lengviausias būdas

Мягкое мясо в горчичном соусе. Вся семья подсела на этот вкусный рецепт

Gausite skanią minkštą mėsą garstyčių padaže. Tokią veršieną galite patiekti su bet kokiu garnyru – bulvių koše ar grūdais.

112

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 5 / 5. Balsų skaičius: 1

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Sveiki, aš esu Laura Kazlauskaitė. Mėgstu kurti receptus, kurie ne tik gardūs, bet ir įkvepiantys išbandyti naujus skonius bei patiekalų derinius. Virtuvė man yra kūrybos vieta, kurioje galiu sujungti tradicijas su naujais atradimais. Savo receptus dalinuosi tinklalapyje Receptunamai.lt, siekdama, kad jie būtų aiškūs, praktiški ir padėtų kiekvienam atrasti džiaugsmą gaminant namuose.

Pasidalink receptu su draugais!

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *