Ingredientai:
vištienos kojos – 6 vnt;
česnakai – 5 gvazdikėliai;
pomidorai – 2 vnt .;
pievagrybiai – 250 g;
sviestas – 50 g;
augalinis aliejus – 30 ml;
druska, pipirai, prieskoniai;
bazilikas – pagal skonį;
grietinėlė – 300 ml;
miltai – 1 valgomasis šaukštas;
žalumynai – pagal skonį.
Paruošimas:
Nuplaukite kojas ir nusausinkite. Druskos, pipirų ir suberkite visus prieskonius.
Kepkite iki auksinės rudos spalvos iš abiejų pusių sviesto ir augalinio aliejaus mišinyje.
Vištienos kojas dėkite į lėkštę.
Svogūną supjaustykite pusžiedžiais ir pakepinkite 7 minutes.
Pomidorus nuplikykite verdančiu vandeniu ir nulupkite.
Grybus supjaustykite gabalėliais ir suberkite į svogūną, pakepinkite.
Suberkite pomidorus, supjaustytus gabalėliais, pagal skonį pasūdykite, pipirai, troškinkite kelias minutes.
Tada suberkite miltus ir grietinėlę ir išmaišykite.
Sudėkite mėsą, uždenkite dangčiu ir troškinkite 20 minučių.
Patiekite pabarstę žolelėmis.
Gero apetito!